Babcia uczyła – zapasy ważna rzecz, więc Viking nie należy do osób przeciętnej postury i posiada spore zapasy tkanki mięśniowej w stadium ‘do ukształtowania’. Co gotować, co jeść i jak nie umrzeć z głodu podczas survivalowych przygód i wypraw? Viking opowiada, pokazuje jak gotuje i daje sprawdzone wskazówki – z nim nie zginiesz, dokądkolwiek postanowisz się udać!
VG#12 Dziś szef kuchni poleca utopence. Przekąska podpatrzona u braci Czechów, palce lizać!
VG#11 Dziś szef kuchni dalej poleca domowe weki. Jako kolejna zostanie przygotowana konserwa turystyczny by Viking
VG#10 Dziś szef kuchni poleca domowe weki. Na tapetę jako pierwszy wjeżdża boczek ?
VG#9 Dziś szef kuchni poleca galaretę wieprzową. Dużo mięsa, dużo przypraw i jeszcze więcej mięsa
VG#8 Dziś szef kuchni poleca KetoChipsy czyli przekąski bezwęglowodanowe
VG#7 Dziś szef kuchni poleca ogórki małosolne. Przepis banalny ale warto zajrzeć i wiedzę odświeżyć ?
VG#6 Dziś szef kuchni poleca gulasz wieprzowo-wołowy. Ale żeby nie było zbyt prosto to ugotujemy go na ognisku
VG#5 Uwaga, uwaga problemy techniczne ale damy radę. Dziś szef kuchni poleca spaghetti ala Carbonara. Po mojemu, bo raz że keto, dwa – na ognisku.
VG#4 Dziś szef kuchni poleca coś na słodko – Panna Cotta! Nie samym tłuszczem Viking żyje ?
VG#3 Dziś szef kuchni poleca bułki ketogeniczne czyli czy można upiec pieczywo bez węglowodanów