Rozpoczynamy nowy sezon pogaduch! Na pierwszy ruszt wrzucamy Konrada z Idę w LAS, który jest specem od odzieży outdoorowej oraz miłośnikiem spędzania czasu w lesie – oczywiście razem z rodziną. A i rowerami też nie pogardzi!
Po dłuższej przerwie należy Wam się parę słów wyjaśnienia i zapowiedzi, co dalej wydarzy się na kanale. Nowe filmy już niebawem!
Szybka pogadanka pod wpływem chwili i napływu turystów. Aktualizacja bieżących tematów! Jesteś montażystą? Koniecznie daj znać, może się dogadamy!
Dziś troszkę o mechanikach nad morzem. Co mnie zaskoczyło i zdziwiło! Ale nie martwcie się, będzie też kilka słów o nieśmiertelnym keto!
Tym razem pogadamy z przedstawicielami fundacji Mysikrólik czyli z ludźmi pełnymi pasji, którzy zmienili i dostosowali całe swoje życie by pomagać dzikim zwierzętom. To naprawdę świetni ludzie, posłuchajcie sami!
Dziś gościem będzie @Dziki Preppers czyli założyciel Królestwa Wolnych Słowian! Osady, która zrzesza ludzi podobnie myślących, ceniących pracę ludzkich dłoni i stawiających na tradycję. Jego ksywa nie jest przypadkowa – świadczy jedynie o jego szerokiej wiedzy z zakresu przetrwania!
Dziś gościem będzie znana Wam już Paula Podkowa – mega zakręcona dziewczyna, szczególnie jeżeli chodzi o keto! Paula prowadzi kanał na YT @Lady Keto, gdzie znajdziecie masę przepisów i porad związanych z tą dietą. Jak się więc domyślacie – będzie o Keto, ale nie tylko, bo powiem Wam w sekrecie, że Paula zajmuje się jeszcze innymi rzeczami!
Dziś zapraszam was na rozmowę z Krzysztofem LIS. Krzysztof prowadzi kanał oraz stronę @Domowy Survival, a przy okazji jest specem od przetrwania, który wie jak przygotować się na gorsze momenty w naszym życiu. I pamiętajcie – nie zawsze musi być to apokalipsa zombie!
U każdego w życiu następuje moment, w którym coś się zmienia. U mnie taki moment właśnie nastał – zmieniłem miejsce zatrudnienia, a przy okazji zmieniło się jeszcze parę innych rzeczy. Chcecie posłuchać?
Gościem dzisiejszych pogaduch jest Artur Nowicki (Nomart.pl) – król wędzarni małych i dużych, praktyk nad praktykami w świecie przetwórstwa mięsnego! Ale żeby nie było tak łatwo – Artur i o serach wie niemało, wytwarzanie alkoholu również nie jest dla niego obcym tematem!